Bel ons voor meer informatie:
070 - 444 38 26
Bel voor meer informatie:
070 - 444 38 26

Advocaat mr. Rens Charité

Rens Charité studeerde in 2005 met genoegen af aan de Universiteit Leiden met als specialisatie privaatrecht. Tijdens zijn studie heeft hij stage gelopen bij het team Arbeids- en Ontslagrecht van de afdeling Juridische Zaken van de Centrale Organisatie voor Werk en Inkomen. Na zijn afstuderen is mr. Charité als arbeidsjurist in dienst getreden bij de Stichting CAOP (Centrum Arbeidsverhoudingen Overheidspersoneel), alwaar hij overheden adviseerde op het gebied van diverse personeelsaangelegenheden. In februari 2008 heeft mr. Charité de overstap gemaakt naar de advocatuur en werd hij beëdigd als advocaat. In maart 2015 is hij zijn eigen kantoor gestart.

De praktijk van mr. Charité richt zich met name op de rechtsgebieden aansprakelijkheidsrecht (in het bijzonder letselschades), verbintenissenrecht en strafrecht. Daarnaast behandelt hij bepaalde zaken op het gebied van het bestuursrecht.  

De aanpak van mr. Charité kenmerkt zich door een open, no-nonsense benadering. Bij de aanvang van uw zaak zal mr. Charité direct een gedegen inschatting maken van uw proceskansen. In eerste instantie zal mr. Charité vervolgens bezien of het geschil in onderling overleg kan worden opgelost. Dit geniet vaak de voorkeur, omdat partijen dan vrij snel zekerheid hebben omtrent hun rechtspositie. Indien een regeling in der minne niet tot de mogelijkheden behoort of mr. Charité bemerkt dat de wederpartij u schade berokkent, dan zal mr. Charité een procedure opstarten.

Mr. Charité is lid van:

Mr Charité heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

Deze registratie verplicht hem elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

mr. Rens Charité

Heeft u een vraag?

Bel mij terug-afspraak

Wilt u dat ik u terugbel op een tijdstip dat u het beste uitkomt?
Maak hier een bel-afspraak.

golf

Bezoekadres
President Kennedylaan 19
2517 JK 's-Gravenhage

Postadres
Postbus 17106
2502 CC 's-Gravenhage

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag
9.00 tot 17.30 uur

Telefoon:  070 - 444 38 26
Fax:  070 - 444 34 02
KvK:  62774409
BTW:  NL145428199B01

info@advocatenkantoor-charite.nl
www.advocatenkantoor-charite.nl

  • LinkedIn